dijous, 28 de març del 2019

Un milió de likes

La setmana passada vam anar a veure una obra de teatre anomenada "Un milió de likes". Aquesta obra parlava sobre dues amigues la Clàudia i la Susana, la Clàudia volia anar al concurs del barri i la Susana a un nou programa que havia sortit nou. Es van discutir perquè les dues tenien idees diferents. La Susana li va anar molt bé el programa i la Susana buscava una parella per cantar al concurs del poble. La Susana va arribar a la final i en aquesta final era de qui era més sincera. Per mi ella va guanyar perquè va explicar que per circumstàncies de la vida, com la separació dels pares i la perdua de la seva millor amiga decideix abandonar el programa. Finalment decideix anar a cantar amb la seva millor amiga Clàudia.

Per mi els influencers són una molt bona influència per a la societat, però depén de quins influencers. Són bons per a la societat perquè publiquen coses que a vegades la gent no sap.  

Jo sí que tinc un ifluencer preferit que es diu Auronplay. Aquest influencer penja videos a YouTube però a vegades en els seus videos el vocabulari no és molt apropiat.

https://www.youtube.com/watch?v=jaA6V2PRpXU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada